Acne

Det finns flera faktorer som har betydelse för uppkomsten av acne. Överproduktion av talg som delvis är hormonstimulerat, talgkörtelns utförsgång täpps till, acne-bakterier bildas och det uppstår inflammation. Genetiska faktorer har betydelse. Att torka ut huden genom starka medel är vanligt men ger motsatt effekt. Huden producerar då ett överskott av talg och den torra hudytan täpper till porerna.

Acne behandlingar med kemisk peeling

Därför är det att rekommendera regelbunden behandling och användning av hemvårdsprodukter för att kontinuerligt förnya cellbildningen och därmed normalisera talgproduktionen samt öka läkningsprocessen i huden. Om din hud inte är van vid glykolsyra så rekommenderas de medicinska hudvårdsprodukterna var annan dag för att successivt vänja huden.

Det är även viktigt att du kompletterar din hudvård med solskydd.

Eneomey Sensitive Masque

Kombinerar mildare koncentration av AHA med kraftiga antioxidanter för ökad hudhälsa. Som första behandling med glykolsyra för behandling av acne med känslig hud.

10% chelerad glykolsyra. Behandlingen har en keratolytisk effekt och stimulerar därmed cellnybildning och ger snabbare återhämtning efter portömning. Med normalisering av talgproduktionen och ökad hudhälsa som resultat.

Rengöring med Pre-peel, peeling med 10% glykolsyramask, portömning och avslutande Post-peel.

Upprepad behandling rekommenderas för bästa resultat.

Ansikte ca 45 min inkl portömning

1 200 kr

Eneomey Purify Masque

Fet & blandhud med acnetendens  eller för en tålig hud. Som redan blivit behandlad med glykolsyra. Purify mask peel pH2 med 25% chelerad glykolsyra – Kaolin 10% – Hexyl resorcinol 3% – Azelaic acid 2%, Behandlingen har en keratolytisk effekt och stimulerar därmed cellnybildning och ger snabbare återhämtning efter portömning. Med normalisering av talgproduktionen och ökad hudhälsa som resultat.

Rengöring med pre-peel, peeling med 25% glykolsyramask, portömning samt avslutande Post-peel.

Upprepad behandling rekommenderas för bästa resultat.

Ansikte ca 45 min inkl portömning

1 300 kr

Eneomey Purify Peel

Djuprengörande avfettande antiinflammatorisk peel. Koncentration av kombinerad AHA & BHA och Pyruvic syra för ökad hudhälsa och snabbare läkning, samt normalisering av talgproduktion och ökad hudhälsa som resultat.

Rengöring med pre-peel, peeling med 35% glykolsyramask, portömning samt avslutande Post-peel.

Upprepad behandling rekommenderas för bästa resultat

Ansikte ca 45 min inkl portömning

1 700 kr

Dermaceutic Mask peel

Djuprengörande antiinflammatorisk lerbaserad 30% glykolsyra peel, för inflammatorisk acne hud, minskar porer och lämnar huden slät och ren. Glykolsyra, Salisylsyra (BHA) samt bentonitlera. Behandlingen har en keratolytisk effekt och stimulerar därmed cellnybildning och ger snabbare återhämtning efter portömning samt hämmar uppkomsten av inflammationer. Ph. 2,5

Rengöring med pre-peel, peeling med 30% glykolsyramask, portömning samt avslutande Post-peel.

Upprepad behandling rekommenderas för bästa resultat.

Ansikte ca 45 min inkl portömning

1 500 kr

Rygg eller bröst ca 50 min inkl portömning

1 900 kr

Återbud lämnas senast 24 timmar före bokad tid. Ej avbeställd tid debiteras till fullt pris.

Före Efter

ENEOMEY

Resultat av en behandling med kemisk peeling.

Dämpar rodnad, inflammation och motverkar acne.

Sahlstén logotyp
Om Sahlstén Skin

Sahlstén Skin Care Clinic erbjuder professionell hud- & kroppsvård och finns på Skånegatan 68 i Stockholm. Du bokar tid genom att besöka boka direkt, här visas enkelt tillgängliga tider, vill Du veta mer om hudhälsa kan Du boka tid för konsultation eller kontakta oss för tidsbokning på tfn 08-615 24 07.

Auktoriserad och Cidescodiplomerad med Certifikat Specialiserad Hudterapeut utför behandlingar.

Vi arbetar med de bästa produkterna på marknaden. Med huden i fokus får Du en personlig upplevelse med noga utvalda hudvårdsprodukter från det absolut bästa inom hudvård.

Upptäck resultatinriktad hudvård och skönhetsbehandlingar i hjärtat av Södermalm Här finner Du hudvårdsprodukter och presentkort. Som Auktoriserad återförsäljare garanteras att varan du köper är äkta och av högsta kvalitet.