Pedikyr

Pedikyr betyder fotvård och kan vara bra för att förhindra nagelsjukdomar och andra fot- och nagelproblem.

Har du tänkt på att dina fötter ger dig många upplevelser?

Att har välvårdade fötter har blivit något som allt fler efterfrågar. Fina, välvårdade och friska fötter är en självklarhet som påverkar hela kroppen positivt. 

Pedikyr betyder fotvård och kan vara bra för att förhindra nagelsjukdomar och andra fot- och nagelproblem. Tänk på att söka medicinsk fotvård om du har problem med svamp, vårtor eller diabetes.

Efter ett fotbad behandlas förhårdnader, hudsprickor, nagelband samt nagelvård, avslutande massage och lackning för den som önskar.

Informera alltid om aktuellt hälsotillstånd och eventuella mediciner som kan påverka behandlingen.

 

 

Pedikyr Klassisk

795 kr

Pedikyr Mini

565 kr

Pedikyr Spa

1095 kr

Extra fot- och underbensmassage (kan endast bokas i samband med pedikyr)

295 kr

Lackning av tånaglar (kan endast bokas i samband med pedikyr)

245 kr

Återbud lämnas senast 24 timmar före bokad tid. Ej avbeställd tid debiteras till fullt pris.

Sahlstén logotyp
Om Sahlstén Skin

Sahlstén Skin Care Clinic erbjuder professionell hud- & kroppsvård och finns på Skånegatan 68 i Stockholm. Du bokar tid genom att besöka boka direkt, här visas enkelt tillgängliga tider, vill Du veta mer om hudhälsa kan Du boka tid för konsultation eller kontakta oss för tidsbokning på tfn 08-615 24 07.

Auktoriserad och Cidescodiplomerad med Certifikat Specialiserad Hudterapeut utför behandlingar.

Vi arbetar med de bästa produkterna på marknaden. Med huden i fokus får Du en personlig upplevelse med noga utvalda hudvårdsprodukter från det absolut bästa inom hudvård.

Upptäck resultatinriktad hudvård och skönhetsbehandlingar i hjärtat av Södermalm Här finner Du hudvårdsprodukter och presentkort. Som Auktoriserad återförsäljare garanteras att varan du köper är äkta och av högsta kvalitet.