Bli återförsäljare ​

That’so är ett italienskt salongsmärke som inriktat sig mot tanning. Genom sitt solida kunnande och innovativa förhållningssätt har märket utvecklats och är idag bland de ledande inom sitt segment.

Italiensk toppkvalitet när den är som bäst.

That’so lyfter brun utan sol behandlingarna till en helt ny nivå. Det är helt omöjligt att se skillnad mellan That’so färgen och riktig solbränna. Du kan klä på dig direkt efter behandlingen, ingen ”brun utan sol” lukt och solbrännan avtar naturligt utan fläckar. Huden har en naturlig cellförnyelse vilket gör att färgen faller av i takt med att vi tappar hudceller, färgen håller i ca 3-6 dagar, men huden är som brunast under de första 3 dagarna. Denna behandling är därför perfekt för Dig som vill undvika skadliga UV-strålar, har svårt att bli brun, har solallergi, eller vill bli brun på en gång till vardags, inför en fest eller annan tillställning.

För att handla som företag med betalning mot faktura behöver du registrera ditt företag. Minimiorder är 3000kr exklusive moms, fraktkostnad tillkommer.

När produkten har angetts med Lagerstatus: Beställningsvara innebär det att vi inte har produkten i lager utan att vi beställer hem den personligen till dig när vi har fått in din order och fakturan är betald. Det innebär att du inte har returrätt på varan.

Den förväntade leveranstiden på beställningsvaran 7-10 arbetsdagar. Notera att under sommar, högsäsong och kampanjer kan leveranstiden bli något längre.

Har du frågor kring din order, varmt välkommen att höra av dig till oss på info@sahlstenskincare.se.

VÄLKOMMEN