Telangiektasia - ytliga kärl

Behandling av ytliga kärl, och skonsam borttagning av milier, hudflikar och talgkörtelhyperplasi med tekniken med Veinwave™ en smärtfri och säker, metod för alla hudtyper. Veinwave™ behandlar samtliga kroppsdelar. Vid behandling av kärl kan kvarvarande kärl korrigeras efter 6-8 veckor. Vanligen räcker en behandling och i vissa fall ett återbesök för slutlig korrigering.

VEINWAVE™ SKAPADES 1998 i FRANKRIKE OCH ÄR EN REVOLUTIONERANDE TEKNIK SOM ANVÄNDS AV LÄKARE OCH TERAPEUTER VÄRLDEN ÖVER.

FÖR ATT ELIMINERA ÅDERNÄT, YTLIGA BLODKÄRL ÄVEN KALLAT TELANGIEKTASIA MED EN ENDA BEHANDLING, UTAN STÖRRE OBEHAG.

Användandet av termokoagulation gör Veinwave till den enda behandlingen i sitt slag. Veinwave har blivit nr 1 på skönhetsmarknaden och många patienter samt terapeuter upplever att laserbaserade behandlingsresultat inte går att jämföra med Veinwave.

Veinwave är en icke invasiv behandling som endast punkterar hudens yttersta lager. Nålarna är isolerade med en mikro mantel för att inte orsaka skada på omgivande vävnad. Effekten av behandlingen är omedelbar, man kan se venerna försvinna på en gång. Vanligen får inte patienten ens några synbara märken efter behandlingen, förutom att venerna är borta, och vissa med mer känslig hud kan en mindre rodnad på behandlingsområdet ses, men som försvinner efter några dagar eller timmar.

Känslan under behandlingen brukar jämföras med ett varmt nålstick. Men för de flesta patienter så är behandlingen i stort sett behaglig.

Omedelbart efter behandlingen kan patienten återgå till normala aktiviteter. Man ska undvika solljus direkt efter behandling, alternativt använda hög solskyddsfaktor. Efter några dagar kan små rispor och därefter skorpor bildas, detta är normalt och försvinner av sig självt. Upprepad behandling kan göras efter 6-8 veckor, då terapeuten med säkerhet kan se vad som finns kvar att behandla. När en ven en gång blivit behandlad så kan den inte komma tillbaka!

Veinwave lämpar sig inte för hud behandlad med brun utan sol produkter, men solad hud är inget problem. Alla hudtyper och kroppsdelar kan behandlas.

Behandling av ansikte

Efter Veinwave behandling går det bra att återgå i normal aktivitet direkt efter, och behöver inte undvika sol mer än 3 dagar. Ingen efterföljande smärta. Kärl som behandlats kommer inte tillbaka, men stora områden kan behöva behandlas i 2-3 omgångar. Ansiktet behöver i stort sett alltid behandlas vid 2-3 tillfällen, då det under behandlingen uppstår rodnad och pga rodnaden ser man slutligen inte kärlen.

Efter behandling uppstår normalt rodnad i huden. Rodnaden kan vara kvar allt från några timmar till 2-3 veckor beroende på hur känslig huden är. Sällan har man dock betydande rodnad längre än i en vecka.

Observera läkningstiden när du planerar in din behandling.

Helt ansikte, inkl ett tillfälle för återbesök.

4 000 kr

Hela kinder

2 000 kr

Kindben

1 300 kr

Näsa

1 800 kr

Näsa, inkl kindben

3 000 kr

Haka

1 600 kr

Talgkörtelhyperplasi enstaka / pris från

700 kr

Talgkörtelhyperplasi helt ansikte, inkl ett tillfälle för återbesök.

4 000 kr

Cherry angioma / hudflik / milie, priser från

700 kr

Enstaka pulser, pris från

700 kr

Konsultation

300 kr

Priset på en behandling kan variera beroende hutillstånd och kondition,

behandling sker endast efter konsultation.

Återbud lämnas senast 24 timmar före bokad tid. Ej avbeställd tid debiteras till fullt pris.

Sahlstén logotyp
Om Sahlstén Skin

Sahlstén Skin Care Clinic erbjuder professionell hud- & kroppsvård och finns på Skånegatan 68 i Stockholm. Du bokar tid genom att besöka boka direkt, här visas enkelt tillgängliga tider, vill Du veta mer om hudhälsa kan Du boka tid för konsultation eller kontakta oss för tidsbokning på tfn 08-615 24 07.

Auktoriserad och Cidescodiplomerad med Certifikat Specialiserad Hudterapeut utför behandlingar.

Vi arbetar med de bästa produkterna på marknaden. Med huden i fokus får Du en personlig upplevelse med noga utvalda hudvårdsprodukter från det absolut bästa inom hudvård.

Upptäck resultatinriktad hudvård och skönhetsbehandlingar i hjärtat av Södermalm. Här finner Du hudvårdsprodukter och presentkort. Som Auktoriserad återförsäljare garanteras att varan du köper är äkta och av högsta kvalitet.