Retur & reklamation

Transportskador

Vi på Sahlsten skin care clinic tar ansvar för varor som har skadats i transporten.

Om du upptäcker att varan har skadats i transporten eller på något annat sätt så måste du kontakta oss inom en rimlig tid, dock inom 2 veckor. Kontakta vår kundservice på info@sahlstenskincare.se eller 08-615 24 07.

Byte och returer

Som kund har du rätt enligt distanshandelslagen att ångra ditt köp inom 14 dagar från det att du har mottagit din beställning. Ta alltid kontakt med oss om du önskar att ångra ditt köp och innan du returnerar varorna. När vi godkänt att produkt inklusive kartong och tillbehör är i godkänt skick återbetalas pengarna för produkten. Varan som returneras måste vara oanvänd och förpackningen obruten. Varan ska skickas inom 14 dagar efter att du meddelat oss att du vill ångra köpet. Du betalar själv returfrakten. Vi ansvarar inte för leveransen till oss från kund, och löser inte ut försändelser som inte är fullt frankerade. Ångerrätt gäller allt i butiken. Du står själv för returportot när du skickar tillbaka en vara.

Reklamation

Om en vara är felaktig eller felexpedierad ska du så snart som möjligt kontakta info@sahlstenskincare.se och ange felet, reklamation gäller inte vid allergisk reaktion. Vi står för kostnaden vid dessa returer. Transportskada ska anmälas till utlämningsstället så snart skadan upptäcks.

Övrigt

Vid eventuell tvist kommer Sahlsten skin care clinic att följa allmänna reklamationsnämndens rekommendationer och svensk lag.

Kundservice

Vid eventuella frågor eller för mer information, kontakta:

Sahlsten skin care clinic
Skånegatan 68
116 37 Stockholm

Telefon: 08-615 24 07
E-post: info@sahlstenskincare.se