Varumärken

comfort zone logotyp

En hud och kroppsvårdsserie där kunskapen är baserad på hur alla våra sinnen påverkas positivt när huden är i perfekt balans. Känslan av harmoni uppnås genom det unika koncept som stimulerar alla fem sinnen. Känsel, doft, syn, hörsel och smak stimuleras under behandlingen med våra produkter. Målet är att du ska uppnå en nivå av total avslappning som återspeglar just din själ. En effektiv behandling för dig som vill se resultat eller för dig som känner stress och behöver koppla av.

Comfort zone har anslutit sig till organisationen LIFE GATE, ett eko-kulturellt nätverk där projektet ZERO IMPACT går ut på att sänka koldioxidutsläppen. Comfort zone bidrar därmed att skydda och återplantera skog i bl.a. Costa Rica och andra länder.

Vill du veta mer, gå in på… www.lifegate.com | world.comfortzoneskin.com

Dermaceutic logotyp

Dermaceutic, en serie cosmeceuticals med produkter framtagna av ett franskt team biokemister, hudläkare och estetiska kirurger, ursprungligen för att tillfredställa deras eget behov av hudvårdsprodukter postoperativt. Serien innehåller unikt höga koncentrationer av aktiva ämnen som verkar genom en skicklig samverkan mellan olika aktiva principer, för att förbereda, reparera, optimera och förlänga resultatet av peeling, laserslipning, lifting, rynkfyllning och estetiska ingrepp.

Genom glykolsyrans förberedande verkan absorberas vitaminer och antioxidanter betydligt bättre och därmed ökar behandlingen sin effektivitet. En perfekt behandling för dig med pigmentfläckar, åldrad och eller solskadad hud eller acne samt acne ärr. En kombination av medicinsk hudvård och kemisk peeling förbättrar huden radikalt.

Läs mer…www.dermaceutic.com

Eneomey logotyp

Sedan 1985 har Romulo Mene, en brasiliansk plastikkirurg, och Laurence Moy, en amerikansk dermatolog, använt sin expertis till forskning inom hudens åldrande. Idag har deras arbete burit frukt inom den dynamiska hudvården som är ett verkligt alternativ till kirurgi.

Effektiviteten i hudvårdsprogrammet ligger i höga koncentrationer av de aktiva ingredienser som används, särskilt stabiliserad C-vitamin och glykolsyra som utgör basen i varje produkt utvecklad av ENEOMEY.

På daglig basis har behandlingsprogrammet två faser: en revitaliserande behandling på morgonen och en exfolierande behandling på kvällen. ENEOMEY ‘s behandlingsprogram ökar nybildningen av kollagen, elastin och hyaluronsyra markant, för att ge en fastare hud och jämnare hudton. Som ett resultat av detta återfår din hud sitt naturliga skydd för att bekämpa effekter av UV-strålning, luftföroreningar och åldrande.

ENEOMEY ‘s produkter rekommenderas även som komplement och underhåll av kosmetiska behandlingar såsom kemisk peeling, genom att förbereda, skydda och underhålla samt förlänga resultaten. I kombination av medicinsk hudvård och kemisk peeling kan huden förbättras radikalt. Föryngringen av huden finns kvar för alltid.

Läs mer… www.eneomey.com

skin regimen logotyp

Skin Regimen är ett veganskt hudvårdsmärke som består av växtbaserad hudvård för stressad hud. Produkternas främsta mål är att motverka effekterna av stadsluft och livsstilsrelaterat åldrande. Alla produkter i serien är framtagna för att tillgodose behoven hos invånare i städer, oavsett kön. Skin Regimen har kliniskt bevisat effekt och skapar optimala förutsättningar för en frisk och strålande hud samtidigt som produkterna stärker den allmänna stresståligheten.

Skräddarsyd hudvårdsrutin kombineras i fyra steg som fokuserar på de vanligaste stressrelaterade tecknen – uttorkning, grå hudton, orenheter samt fina linjer. Modern Plant Chemistry™ är produkter som är utformade för att vara 100 % funktionella med högkoncentrerade växtextrakt och högteknologiska molekyler.

Skin Regimen är fritt från syntetiska doftämnen, silikoner, ämnen som härrör från djur, konstgjorda färgämnen, mineraloljor och parabener. Skin Regimen är även koldioxidneutralt och använder fullständigt hållbara förpackningar tillverkade av 100 % återvunnet material. Alla växtextrakt i produkterna är ekologiska och är berikade med ett exklusivt Longevity Complex™ som består av ekologiska extrakt från superbär och ingrediensen karnosin som motverkar effekterna av stress och andra faktorer som påskyndar åldrande. Produkterna har en naturlig balanserande och energigivande doft och en svalkande konsistens.

Läs mer…www.skinregimen.com

That'so sun makeup logotyp

That´so lyfter brun utan sol behandlingarna till en helt ny nivå. Det är helt omöjligt att se skillnad mellan That´so färgen och riktig solbränna. Du kan klä på dig direkt efter behandlingen, ingen ”brun utan sol” lukt och solbrännan avtar naturligt utan fläckar. Huden har en naturlig cellförnyelse vilket gör att färgen faller av i takt med att vi tappar hudceller, färgen håller i ca 4-6 dagar, men huden är som brunast under de första 3 dagarna. Denna behandling är därför perfekt för Dig som vill undvika skadliga UV-strålar, har svårt att bli brun, har solallergi, eller vill bli brun på en gång inför en fest eller annan tillställning.

Masq+ logga

Powerlite MASQ+ en serie vårdande ansiktsmasker fulladdade med aktiva ingredienser för olika hudtyper och behov. Hyaluronsyra, lugnande trollhassel och stärkande C- och E-vitamin. 

MASQ+ är en skräddarsydd cellulosa sheet mask som innehåller 25ml aktivt serum. Regelbunden användning av Powerlite MASQ+  2 till 3 ggr i veckan, ger en fin lyster och återfuktad hud, hjälper till att förebygga åldrande. 

Placeras enkelt över ansiktet och du behöver varken tvätta bort något eller smörja in efter användning. Powerlite MASQ+ är utvecklade och anpassade efter nordiskt klimat och hudtillstånd och innehåller därmed mycket återfuktande och lugnande ingredienser. Luta dig tillbaka och njut! 

Marc logga

Fuktgivande brun-utan-sol produkt som håller mycket hög kvalitet, med ingredienser som Aloe Vera, Ginkgo och Vitamin–E, lätt att applicera, och som torkar snabbt. Marc Inbane Natural Tanning Spray är framtagen för att få ett felfritt resultat utan färglinjer och ojämnheter. En komplett serie för att säkerställa att du med enkelhet kan få en vacker, solkysst glöd utan UV ljusets oönskade effekter.

download

DERMAPEN™ ÄR EN AVANCERAD MICRO NEEDLING BEHANDLING, SOM PÅ ETT HELT NATURLIGT SÄTT ÖKAR HUDENS KOLLAGENTILLVÄXT

DP Dermaceuticals är skapad av experter inom hudvård som läkare, dermatologer och kirurger. Produkterna är tillverkade i USA och innehåller en väl avvägd blandning av kemiskt framtagna och naturliga ingredienser för ett säkert och effektivt resultat.

DP Dermaceuticals är inte endast för behandling, utan är utmärkta hemvårdsprodukter för att förstärka resultatet före & efter behandling, att användas i den dagliga hudvårdsrutinen.

Läs mer… www.dermapen.com

Sahlstén logotyp

Om Sahlstén Skin

Behöver du hjälp att hitta de bästa produkterna och behandlingarna för din hud? Fråga gärna om råd!

Av Diplomerad hudterapeut med specialistkompetens är sortimentet selektivt utvalt med resultatinriktade varumärken för att du ska vara säker på att få det bästa för din hud. För din trygghet som kund garanteras att alla varumärken är noggrant testade, resultatinriktade och håller högsta kvalitet.

Sahlsten skin care clinic – Auktoriserad återförsäljare.

Varmt välkommen!