Hudförbättring

ENEOMEY och Dermaceutic är världsledande inom resultatinriktad hudvård, cosmeceuticals och kemisk peeling. Genom att kombinera avancerad hudvård och kemisk peeling kan man förbättra huden radikalt. Kemisk peeling och medicinsk hudvård är djuprenande mot orenheter, ger ökad lyster och främjar hudens elasticitet, reducerar åldersfläckar och fina linjer. Snabbt kommer din hud bli slätare med en jämnare hudton, och förbättrad spänst med en känsla av hudföryngring som sitter kvar länge.

Avancerade hudvårdsbehandlingar med kemisk peeling

Vid en syrabehandling används lägre till högre koncentrationer av glykolsyra som har den minsta molekylen i AHA familjen, Alpha hydroxy syror. Utvunnen från rörsocker. Valet av styrka beror på din hudtyp och vilka resultat du önskar uppnå. Glykolsyra appliceras på huden och får ligga på i någon minut. På hudytan arbetar glykolsyran genom att lösa upp döda hudceller. När huden tappar celler får vi vetenskapligt bevisat en ökad produktion av nya hudceller och ökad produktion av elastiska fibrer såsom kollagen samt en nyproduktion av hudens egna vätskebindare, hyaluronsyra.

För bästa resultat så rekommenderas en serie peeler beroende på hudkonditionen med ca två-tre veckors mellanrum. Därefter rekommenderas enstaka underhållande peeler någon gång om året. Det är viktigt att du även använder rekommenderade hemvårdsprodukter innan, under och efter den kemiska peelen. För att förbereda, optimera och förlänga resultatet av din behandling!

Om din hud inte är van vid glykolsyra så rekommenderas hudvårdsprodukterna var annan dag för att successivt vänja huden.

 Det är även viktigt att du kompletterar din hudvård med solskydd.

Eneomey Sensitive | Purify masque

Sensitive peel för allmän uppfräschning för alla hudtyper eller Purify peel för fet & blandhud med acnetendens  eller för en tålig hud. Som redan blivit behandlad med glykolsyra. Purify mask pH2 med 25% chelerad glykolsyra – Kaolin 10% – Hexyl resorcinol 3% – Azelaic acid 2%, Behandlingen har en keratolytisk effekt och stimulerar därmed cellnybildning och ger snabbare återhämtning efter portömning. Med normalisering av talgproduktionen och ökad hudhälsa som resultat.

Rengöring med pre-peel, peeling med 10 eller 25% glykolsyramask, portömning samt avslutande Post-peel.

Upprepad behandling rekommenderas för bästa resultat.

Sensitive masque – Ansikte ca 30 min

995 kr

Ansikte ca 45 min inkl portömning

1 145 kr

Purify masque – Ansikte ca 30 min

1 200 kr

Ansikte ca 45 min inkl portömning

1 300 kr

Eneomey Rejuv peel

 Medelstark peel med  60 % glykolsyra -Retinol – 4% Ferulicsyra 0,1% pH 1,7

För åldrad hud som redan behandlats med glykolsyra. Ger en bra uppfräschning av huden, trots hög procent AHA är Rejuv peel säker och ger härlig lyster till huden, ger snabbt en slätare hud med ökad kollagensyntes, reducering av åldersfläckar och minskade porer.

Hudförbättrande och föryngrande behandling av ansikte och hals & dekolletage.

Rengöring med Pre-peel, peeling med 60% glykolsyragel, avslutande Post-peel.

Lättare rodnad med måttlig avfällning kan förekoma 2-4 dagar efter behandling.

Ansikte, hals ca 30 min

1900 kr

Ansikte, hals & dekolletage

3 500 kr

Dermaceutic Milk peel

För nedsatt elasticitet, pigmentutjämning, acne och föryngring av huden. Särskilt lämplig för hud med påtagligt tilltäppta porer. Mjölksyrapeel med 50% glykolsyra och 10% mjölksyra samt 4% salicylsyra som normaliserar talg -och melaninproduktion. Hudföryngrande behandling av ansikte och hals.

Rengöring med Pre-peel, peeling med 30%, Ph. 1,9 glykolsyragel, avslutande Post-peel.

Upprepad behandling rekommenderas för bästa resultat.

Ansikte, hals ca 30 min

1 700 kr

Dekolletage ca 30 min

1 700 kr

Dermaceutic Cosmo TCA peel

Triklorättiksyra 15, 18 eller 20% Ph. 3,5. En ytlig till medelstark TCA-syrapeel som rekommenderas när en påtaglig hudförbättring och föryngring av huden önskas. Flagning efter dag två- tre och vanligen pågående i ca en till två veckor beroende på hudtyp. Lämplig för åldrad eller solskadad hud.  Smårynkor slätas ut, hudens textur förfinas, pigmentojämnheter justeras och kollagenbildningen stimuleras. Ansikte, och dekolletage samt händer kan med fördel behandlas. För optimalt resultat rekommenderas en serie om tre behandlingar. TCA i kombination med IPL rekommenderas till kraftigt solskadat dekolletage.

Ansikte eller dekolletage ca 30 min

3 200 kr

Ansikte & dekolletage ca 30 min

5 000 kr

Handrygg

1 000 kr

Enstaka område, t.ex. överläpp, panna

1 000 kr

Dekolletage kombination TCA & IPL

5 000 kr

Återbud lämnas senast 24 timmar före bokad tid. Ej avbeställd tid debiteras till fullt pris.

Sahlstén logotyp
Om Sahlstén Skin

Sahlstén Skin Care Clinic erbjuder professionell hud- & kroppsvård och finns på Skånegatan 68 i Stockholm. Du bokar tid genom att besöka boka direkt, här visas enkelt tillgängliga tider, vill Du veta mer om hudhälsa kan Du boka tid för konsultation eller kontakta oss för tidsbokning på tfn 08-615 24 07.

Auktoriserad och Cidescodiplomerad med Certifikat Specialiserad Hudterapeut utför behandlingar.

Vi arbetar med de bästa produkterna på marknaden. Med huden i fokus får Du en personlig upplevelse med noga utvalda hudvårdsprodukter från det absolut bästa inom hudvård.

Upptäck resultatinriktad hudvård och skönhetsbehandlingar i hjärtat av Södermalm Här finner Du hudvårdsprodukter och presentkort. Som Auktoriserad återförsäljare garanteras att varan du köper är äkta och av högsta kvalitet.