Behandling av seborroisk keratos

Skonsam borttagning av seborroisk keratos med plasmaljus. FIBROBLAST är en säker metod för alla hudtyper och behandlar samtliga kroppsdelar. Vanligen räcker en behandling och i vissa fall ett återbesök för slutlig korrigering.

Seborroisk keratos är godartad (noncancerous) hudutväxter som utvecklas från hudceller som kallas keratinocyter. Dessa utväxter har en vaxartad eller fet yta och kan vara ljusbrun, brun eller svart. De ser ut som de har limmas eller fastnat på huden. Med tiden bildas en hård och knaprig yta.

Seborroisk keratos debuterar vanligen ensamma, men fler kan utvecklas. Vanligt förekommande på bröst och rygg, men kan dyka upp var som helst på kroppen, inklusive ansiktet, hårbotten och hals. Sebborroisk keratos kan behandlas med goda resultat utan ärrbildning med plasmaljus, en skorpbildning sker och keratosen faller av efter ett par dagar.

 

 

 

Efter behandling med FIBROBLAST går det bra att återgå i normal aktivitet direkt efter, dock vid behandling av större områden så som mage eller rygg kan en viss allmänpåverkan upplevas, det går bra att ta en värktablett och antihistamin för att lugna det behandlade området.

Efter behandling uppstår normalt rodnad i huden. Rodnaden kan vara kvar  några timmar beroende på hur känslig huden är. En skorpbildning sker som läker på några dagar och som sedan faller av. Sällan har man dock betydande rodnad längre än någon timme efter behandling. 

För bedömning av behandling kontakta kliniken för konsultation.

Observera läkningstiden när du planerar in din behandling.

Seborroisk keratos, pris från

700 kr

Konsultation

300 kr

Återbud lämnas senast 24 timmar före bokad tid. Ej avbeställd tid debiteras till fullt pris.

Sahlstén logotyp
Om Sahlstén Skin

Sahlstén Skin Care Clinic erbjuder professionell hud- & kroppsvård och finns på Skånegatan 68 i Stockholm. Du bokar tid genom att besöka boka direkt, här visas enkelt tillgängliga tider, vill Du veta mer om hudhälsa kan Du boka tid för konsultation eller kontakta oss för tidsbokning på tfn 08-615 24 07.

Auktoriserad och Cidescodiplomerad med Certifikat Specialiserad Hudterapeut utför behandlingar.

Vi arbetar med de bästa produkterna på marknaden. Med huden i fokus får Du en personlig upplevelse med noga utvalda hudvårdsprodukter från det absolut bästa inom hudvård.

Upptäck resultatinriktad hudvård och skönhetsbehandlingar i hjärtat av Södermalm. Här finner Du hudvårdsprodukter och presentkort. Som Auktoriserad återförsäljare garanteras att varan du köper är äkta och av högsta kvalitet.