Microneedling

Microneedling blir mer och mer populär som behandlingsmetod för en rad olika hudproblem. Enkelt beskrivet, orsakar microneedling en kontrollerad skada i huden med hjälp av nålar. Som en naturlig reaktion vill kroppen reparera skadan. Tillväxtfaktorer frigörs och huden börjar producera nytt kollagen.

Dermapen4

Dermapen™ var den första mekaniska microneedling penna på marknaden (2010) och är fortfarande marknadsledande världen över.

Med sin unika vertikala teknik, 16 tunna och sterila engångsnålar, en stark motor och en automatiskt vibrerande funktion (patenterad AOVN™teknologi), skapar Dermapen™ upp till 1920 mikrokanaler i huden per sekund och applicerade antioxidanter kan därför effektivt penetrera ner i huden för optimalt upptag och effekt. Välj till en av de fantastiska Vialerna och ta din dermapenbehandling till en ny nivå. Det finns 5 olika Vialer för olika hudtillstånd.

Läs mer och boka Din tid här.

Powerlite Needle Pen

Microneedling med Powerlite Needle Pen behandlar effektivt åldrad och solskadad hud, ärr, rynkor och bristningar. Reducerar ojämn pigmentering och gör acneärr mindre framträdande.

Behandlingen stimulerar tillväxt av nytt kollagen och elastin, vilket ger huden ett jämnare och fräschare utseende. Behandlingen är snabb, säker och effektiv. 

Behandlingsintervallen varierar mellan 6-8 veckor beroende på problem, och inleds alltid med en konsultation där hudens behov ses över och därefter lägger vi upp en anpassad behandlingsplan.

Powerlite har tagit populära microneedlingen till en ny nivå och tagit fram en kombinationsbehandling Powerlite Needle en trestegsbehandling bestående av kemisk peeling, microneedling och avslutande MASQ+.

Läs mer och boka Din tid här.

Återbud lämnas senast 24 timmar före bokad tid. Ej avbeställd tid debiteras till fullt pris.

Sahlstén logotyp
Om Sahlstén Skin

Sahlstén Skin Care Clinic erbjuder professionell hud- & kroppsvård och finns på Skånegatan 68 i Stockholm. Du bokar tid genom att besöka boka direkt, här visas enkelt tillgängliga tider, vill Du veta mer om hudhälsa kan Du boka tid för konsultation eller kontakta oss för tidsbokning på tfn 08-615 24 07.

Auktoriserad och Cidescodiplomerad med Certifikat Specialiserad Hudterapeut. 

Vi arbetar med de bästa produkterna på marknaden. Med huden i fokus får Du en personlig upplevelse med noga utvalda hudvårdsprodukter från det absolut bästa inom hudvård.

Upptäck resultatinriktad hudvård och skönhetsbehandlingar i hjärtat av Södermalm. Här finner Du hudvårdsprodukter och presentkort. Som Auktoriserad återförsäljare garanteras att varan du köper är äkta och av högsta kvalitet.