Kontakt

Skånegatan 68

116 37 Stockholm

08- 615 24 07

Öppettider mån-fre kl.11.00-18.00.

Alternativa öppettider enligt bokningskalendern.

Lör – Sön samt helgdagar, Midsommarafton, Påskafton & Nyårsafton stängt.

Just nu har vår hyresvärd en pågående grundförstärkning av fastigheten, vi ber dig uppmärksamma att det kan förekomma ljudstörningar under din bokade behandling.

Önskar Du nyttja Din Smartbox hos oss, ber vi Dig att kontrollera giltighetstiden på boxen. Kom ihåg att aktivera boxen innan Din bokade tid, lämna också värdebevisnumret när Du gör Din bokning. Värdebeviset lämnas in vid behandlingstillfället som betalning för behandlingen.

Presentkort utfärdat av Sahlsten skin care clinic gäller 1 år. Med hänsyn till Din bokade tid och till andra kunder ser vi gärna att barn och djur inte följer med på behandlingen. Utebliven bokad tid utan avbokning 24 timmar innan din bokade tid kommer att debiteras till 100% av behandlingskostnaden. 

Varför debiteras man vid uteblivet besök? När Du som kund beställer tid för en behandling så har vi ett muntligt avtal. En förbindelse att komma till oss vid en i förväg överenskommen tid. Vi förbinder oss att reservera denna tid för Dig och inte sälja den till någon annan. Så länge Du inte avbeställer senast 24 timmar innan så kan vi inte sälja tiden till någon annan kund. Hur debiteras man för uteblivet besök? Du kommer få en faktura från Bokadirekt till din angivna e-postadress. Om betalning uteblir, adderas ränta på det obetalda beloppet till betalning inträffar. Fakturaavgift tillkommer.

Sahlstén logotyp
Om Sahlstén Skin

Sahlstén Skin Care Clinic erbjuder professionell hud- & kroppsvård och finns på Skånegatan 68 i Stockholm. Du bokar tid genom att besöka boka direkt, här visas enkelt tillgängliga tider, vill Du veta mer om hudhälsa kan Du boka tid för konsultation eller kontakta oss för tidsbokning på tfn 08-615 24 07.

Auktoriserad och Cidescodiplomerad med Certifikat Specialiserad Hudterapeut utför behandlingar.

Vi arbetar med de bästa produkterna på marknaden. Med huden i fokus får Du en personlig upplevelse med noga utvalda hudvårdsprodukter från det absolut bästa inom hudvård.

Upptäck resultatinriktad hudvård och skönhetsbehandlingar i hjärtat av Södermalm Här finner Du hudvårdsprodukter och presentkort. Som Auktoriserad återförsäljare garanteras att varan du köper är äkta och av högsta kvalitet.