Restylane & Azzalure

Restylane en svensk naturlig produkt. En icke permanent filler som ger en naturlig volym för linjer, läppar och te.x ärr och kontur. Behandlar t.ex läppar, bekymmersrynka, panna och ärr efter t.ex acne.  

Behandling utförd av leg läkare

Restylane är baserat på icke-animaliserad hyaluronsyra, producerat med en unik metod vid Q-Med Laboratories i Sverige. Produkten är en naturlig polysackaraid (socker) som är ett viktigt byggmaterial i hud, subkutan bindväv, underhud, ledvävnad samt ledvätska. Med Restylane får du omedelbart synliga resultat och produkten har en verkningstid på upptill ett år, vilket område som behandlas, rynkans djup, hudkvalitet och livsstil påverkar resultatet. Efter en Restylane behandling ses normalt en lätt rodnad och svullnad runt det behandlade området. Detta försvinner vanligen efter ett par dagar.

Läs mer om Restylane på  www.restylane.se

Azzalure

Lokal muskelavslappnare, en sk. botulinumtoxin typ A som är speciellt utformad för säkra estetiska behandlingar.

Behandling utförd av Leg läkare.

Botox (Azzalure,Botulinumtoxin A) är den mest förkommande  läkarutförda fillerbehandlingen i världen tack vare hög säkerhet, fina kosmetiska resultat med enkel behandling för patienten. Behandlingen ger även en preventiv effekt och förebygger utveckling av nya linjer i det behandlade området. Vanliga behandlingsområden är mellan ögonbrynen, horisontella linjer i pannan, kråksparkar, smårynkor runt munnen, samt käk- och halsområde.

Botox eller Botulinumtoxin A är ett naturligt förekommande protein som injiceras med en tunn nål i mycket små doser. Vår mimik resulterar i att muskler bildar rynkor i huden. Med Azzalur behandling slappnar dessa av och huden blir slätare. Andra nervfunktioner, t.ex. hudens känslighet för beröring påverkas inte. Behandlingar med Botox (botulinumtoxin A) har använts i mer än 20 år för medicinsk behandling. En rätt utförd injektion förändrar inte ansiktets normala mimik eller märks på annat sätt än att patienten får ett mer utvilat och fräscht utseende.

Behandlingen går fort och är nästan helt smärtfri. Azzalure tillverkas av Galderma som har 30 års erfarenhet inom dermatologi. Resultaten syns efter ett par dagar och håller i sig i upp till 6 månader.

”Resultatet av en behandling med Azzalur syns efter ca tre dagar och 93% av patienterna är fortsatt nöjda efter 6 månader” (Källa: Galderma) 
För mer information och tidsbokning kontakta kliniken.

Återbud lämnas senast 24 timmar före bokad tid. Ej avbeställd tid debiteras till fullt pris.

Restylane 1ml

3 300 kr

Restylane Perlane 1ml

3 500 kr

Restylane Vital 1ml

2 500 kr

Restylane 0,5 ml

2 300 kr

Azzalure två områden

3 500 kr

Azzalure ett område

3 000 kr

Konsultation, ingår vid behandling

500 kr

Återbud lämnas senast 24 timmar före bokad tid. Ej avbeställd tid debiteras till fullt pris.

Om Sahlstén Skin

Sahlstén Skin Care Clinic erbjuder professionell hud- & kroppsvård och finns på Skånegatan 68 i Stockholm. Du bokar tid genom att besöka boka direkt, här visas enkelt tillgängliga tider, vill Du veta mer om hudhälsa kan Du boka tid för konsultation eller ringa tfn 08-615 24 07

Auktoriserad och Cidescodiplomerad med Certifikat Specialiserad Hudterapeut. Leg läkare utför filler behandlingar.

Vi arbetar med de bästa produkterna på marknaden. Med huden i focus får Du en personlig upplevelse med noga utvalda hudvårdsprodukter från det absolut bästa inom hudvård.

Upptäck resultatinriktad hudvård och skönhetsbehandlingar i hjärtat av Södermalm Här finner Du hudvårdsprodukter och presentkort. Som Auktoriserad återförsäljare garanteras att varan du köper är äkta och av högsta kvalitet.