Solskadad hud

Det är den gemensamma mängden soltimmar i livet som ger solskador. Men vi märker den oftast först när vi blir äldre. Ojämn pigmentering, ljust rodnade fläckar, elasticitets förlust eller bara trött hud.

Med det allmänna åldrandet kan vi behandla hudtillstånd orsakade av solen. Har vi en rynka från det genetiska arvet får vi mindre resultat.

Behandla med kemisk peeling som finns i olika styrkor och kombinationer för att anpassas till hudkonditionen. Peelen tar bort döda celler och huden förnyas genom omedelbar cellförnyelse och läkning av solskador. Ger klarare hud med med ökad kollagentillväxt.

Dermapen™ reparerar huden genom att orsaka en kontrollerad skada i huden med hjälp av nålar. Som en naturlig reaktion vill kroppen reparera skadan. Tillväxtfaktorer frigörs och huden börjar producera nytt kollagen.

IPL – Photorejuvenation ger en jämnare hudton, reducerar rodnad, behandlar tunna kärl och ytliga pigmentfläckar, solar lentigo, åldersfläckar samt stimulerar kollagenbildningen, vilket leder till en mer elastisk, och friskare hud.

Har du en problematik med pigmentering eller vill verka åldersförebyggande är ett bra Spf-filter som innehåller Titanium dioxid och Zinkoxid den viktigaste produkten du ska välja för din hud.