LPG - Endermologie

 En behandling som utan smärta eller kirurgiska ingrepp stramar upp huden, LPG ökar ämnesomsättningen och kan avlägsna envisa celluliter och besvärande fettdepåer från mage, ridbyxlår och stuss.

Vad är LPG Endermologie?

Behandlingen reducerar smärta och stelhet, mjukar upp och minskar volym genom att överflödig vätska dräneras bort. Fettförbränningen ökar genom så kallad lipolys och städar kroppen på slaggprodukter som samlats i vävnaden. 

LPG arbetar inom samma principer som manuell massage, lymfdränage och bindvävsmassage, men här i en mer effektiv kombination. Metoden stimulerar och aktiverar kroppens egna processer på ett skonsamt och effektivt sätt. 

Endermologie® är också ett bra alternativ till dig som tränar och vill förbättra dina resultat eller när du tränat och är i behov av snabb återhämtning. Har du funderat på fettsugning men tvekar inför ett kirurgiskt ingrepp är LPG Endermologie® ett alternativ, även för de personer som av olika anledningar inte anses vara lämpliga för fettsugning. LPG  Endermologie® bidrar enbart till att upprätthålla och aktivera hudens och kroppens egna naturliga funktioner.

Så här går behandlingen till

En behandling tar ca 35 minuter och resultat kan ses efter ca 5-8 ggr. En grundbehandling för celluliter är 14-20 ggr och utförs 2 ggr/vecka. Behandlingsresultatet bör sedan underhållas var 4:de till var 6:e vecka.

Hela kroppen masseras med djupa, lugna rörelser. Endermologie® behandlingen stimulerar och skulpterar din kropp på ett mycket effektivt sätt och ger synliga resultat såsom smidigare och slätare hud med förbättrad struktur. Dessutom är behandlingen en mycket skön och avkopplande massage. Under behandlingen bär du en kroppsstrumpa. Antalet behandlingar är individuellt och beror på kroppstyp, fysik och kostvanor. Kontinuitet och egen insats i form av kost och motion är viktiga för att bibehålla resultatet.

Vad är celluliter?

Det är fettvävnad som är delvis genetiskt och delvis hormonellt betingat, tillståndet orsakas av att underhudens fettceller ökar i volym och att vätska samlas i vävnaderna omkring dem. Förekommer både hos kvinnor och män.

Hudens förankringspunkter, som är oelastiska, drar ner huden i underliggande vävnad och mellan dessa buktar de uppsvällda fettcellerna upp. Detta ger huden ett apelsin liknande utseende.

Den medförda minskade blodcirkulationen bidrar till en ansamling av metaboliska slaggprodukter, en försämring av ämnesomsättningen samt en förtätning av bindvävnaden uppstår. Elasticiteten försämras och förhårdnader kan uppstå i vävnaden. Detta resulterar i områden med fettansamlingar och celluliter som inte svarar på kroppslig träning eller strikt diet.

Läs mer om celluliter här.

Vad är lymfödem, behandling?

Lymfödem är en svullnad som beror på försämrat avflöde av den kroppsvätska som kallas lymfa. Det kan uppstå var som helst, men är vanligast i ben eller armar. En vanlig orsak till lymfödem är cancerbehandling, där lymfkörtlar tagit skada eller behövt opereras bort. Det kan också vara genetiska faktorer som orsakar lymfödem. Det går oftast inte att bli av med lymfödem, men besvären kan lindras med behandling. LPG reducerar smärta och stelhet, mjukar upp och minskar volym genom att överflödig vätska dräneras bort.

Läs mer om lymfödem här.

Vad är fascia?

Fascia är kroppens största organ, ett system bestående av fiberprotein som bland annat kollagen och elastin som gör vävnaden flexibel men även väldigt stark och stabil. Fascian har en stor betydelse för våra muskelrörelser, den stabiliserar samtidigt som den möjliggör rörelse. Den lindrar smärta och belastning genom att fördela trycket till olika delar av kroppen för att minska risken för skada. Lymfsystemet är sammanlänkat med fascian och påverkar varandra konstant, både musklerna och fascian måste vara rörliga, elastiska och starka för att lymflödet ska kunna ske obegränsat och att slagg ska kunna filtreras bort. En välmående fascia är geleaktig, därav ger den ben, muskler och leder en obehindrad rörlighet.

Läs mer om fascia här.

För ytterligare information

www.lpgsystems.com
www.endermologie.com

LPG Endermologie Alliance Medical® | Kropp 

900 kr

LPG Endermologie Alliance Medical® | Ansikte

800 kr

LPG Endermologie Alliance Medical® | Kropp & Ansikte 

1700 kr

LPG Cellu M6® | Ansikte 30 min

600 kr

LPG Cellu M6® | Kropp 35 min 

845 kr

LPG Cellu M6® | Ansikte & kropp 65 min 

1445 kr

Köp av LPG kroppsstrumpa

300 kr

LPG logotyp

Återbud lämnas senast 24 timmar före bokad tid. Ej avbeställd tid debiteras till fullt pris.

 

Sahlstén logotyp
Om Sahlstén Skin

Sahlstén Skin Care Clinic erbjuder professionell hud- & kroppsvård och finns på Skånegatan 68 i Stockholm. Du bokar tid genom att besöka boka direkt, här visas enkelt tillgängliga tider, vill Du veta mer om hudhälsa kan Du boka tid för konsultation eller kontakta oss för tidsbokning på tfn 08-615 24 07.

Auktoriserad och Cidescodiplomerad med Certifikat Specialiserad Hudterapeut utför behandlingar.

Vi arbetar med de bästa produkterna på marknaden. Med huden i fokus får Du en personlig upplevelse med noga utvalda hudvårdsprodukter från det absolut bästa inom hudvård.

Upptäck resultatinriktad hudvård och skönhetsbehandlingar i hjärtat av Södermalm Här finner Du hudvårdsprodukter och presentkort. Som Auktoriserad återförsäljare garanteras att varan du köper är äkta och av högsta kvalitet.